Luotettavaa kumppanuutta

Yhteiskuntavastuuta korona-aikana

Koronapandemia aiheutti erityisesti keväällä 2020 toimeentulovaikeuksia useille perheille. Kymenlaakson Sähkö lahjoitti 10 000 euroa toimeentulovaikeuksista kärsivien lapsiperheiden avuksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kaakkois-Suomen piirin ja Suomen Punaisen Ristin (SPR) Kaakkois-Suomen piirin kautta. Lahjoituksella hankittiin ruokalahjakortteja ja -tarvikkeita tukea tarvitseville perheille.

Urheilu- ja kulttuuristipendejä jaettiin 15. kerran

Kymenlaakson Sähkö myöntää vuosittain stipendejä toiminta-alueensa ja omistajakuntiensa urheilijoille ja kulttuurinharrastajille. Vuonna 2020 stipendejä myönnettiin 13 eri kohteeseen. Yksilö- ja joukkuestipendien lisäksi jaamme harrastetukea. Harrastetuki on tarkoitettu tukemaan niiden nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, joilla syystä tai toisesta ei ole mahdollisuutta jatkaa harrastuksen parissa ilman erillistä tukea. Harrastetukea myönnetään seuroille ja yhdistyksille, jotka jakavat tuen eteenpäin.

Yksi harrastuen saajista oli Voimisteluseura Kotka Sport. Kati Mahalakoivu seuran hallinnosta kertoi marraskuussa 2020: ”Kannamme huolta koronan myötä syntyneistä perheiden taloudellisten tilanteiden haasteista ja niiden vaikutuksista lasten ja nuorten harrastusten ylläpitämiseen. Tämä tuki auttaa meitä tukemaan useampaa perhettä ja mahdollistaa harrastuksen jatkamisen.”.

Hyvä joulumieli -kampanjalle joululahjoitus

KSOY:n henkilöstö tekee perinteisesti päätöksen vuosittaisesta joululahjoituksen kohteesta. Henkilökunta äänesti marraskuussa 2020 viiden eri kohteen välillä. Lahjoituskohteeksi valittiin Hyvä joulumieli -keräys ja 1 500 euron lahjoitus suunnattiin näin vähävaraisten Suomessa asuvien lapsiperheiden tukemiseen.

Verkostoitumista ja yhteistyötä toimikunnissa ja ohjaus- ja työryhmissä

Asiantuntijamme toimivat aktiivisesti monissa toimikunnissa sekä ohjaus- ja työryhmissä, joiden tavoitteena on energia-alan kehittäminen kestävällä ja kannattavalla tavalla. Yhteisenä tavoitteena on toiminta- ja investointiympäristön rakentaminen vakaaksi, ennakoitavaksi ja turvalliseksi.